Får du gæster? Køb en luftmadras med indbygget pumpe

Lidt som en lettere luftmadras (foto eventyrsport.dk)
Hav altid en luftmadras liggende til gæsterne! (foto: eventyrsport.dk)

En luftmadras kan bruges til mange ting. Den har i mange år været en fast del af sortimentet, hvis man nu skulle ud på en lejertur eller campere i det fri.

Den er typisk lavet af en gummiart, som er luft- og vandtæt. Metervaren er så syet rundt langs kanten, for at skabe den firkantet form som madrasser typisk har.

En eller flere steder på madrassen sidder der så en ventil, som sørger for, at der kan komme luft ind i madrassen, men at luften ikke kan komme ud igen.

For at madrassen ikke bare bliver til en stor rund bold, når man puster den op, så er der normalt lavet syninger langs madrassen, som binder topsiden og bunden sammen, så madrassen kun kan blive en bestemt højde.

Almindeligvis vil man fylde luft i en luftmadras ved at puste luft i den. Dette kan man gøre med munden, hvor man hiver luft ind i lungerne, og udånder så luften ind i madrassen. Dette kan være en tidskrævende og kedelig proces. Derfor vælger mange at bruge en luftpumpe. Dette kan både være en pumpe, som man skal pumpe på med foden. Dette kaldes en fodpumpe. Andre gange kan man bruge en håndpumpe, som kan have forskellige udformninger.

Luftmadrasser med indbygget pumpe er populære

Som noget nyt er der i de seneste år blevet udviklet luftmadrasser med en indbygget pumpe. Dette betyder ikke, at der gemmer sig en fodpumpe inde i madrassen, men at der sidder en lille eldrevet pumpe i den ene ende af madrassen. Denne kan så sluttes til en stikkontakt, eller et udtræk fra en bil eller en anden strømkilde. Dermed kan man så bare nøjes med at tænde for pumpen, og i løbet af nogle minutter har madrassen selv pustet sig op, og er klar til brug.

På den måde slipper man for at stå i lang tid og pumpe sin luftmadras op, hvilket ikke altid er populært eller spændende, når man har overnattende gæster på besøg eller er på campingtur.

Vil du se mere om luftmadras med indbygget pumpe, så kig her

Se mere her:

Du kan gøre turen nemmere med et liggeunderlag som er selvoppusteligt

Udstyr til vandreture og teltture

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.