Hold guldklumpen varm med en passende børnehue

Vinterhue (foto: Eventyrsport.dk)
Hold dit barn varm med en god vinterhue (foto: Eventyrsport.dk)

Hold guldklumpen varm med en passende børnehue

Når vejret begynder at skifte fra sommervejr til nogle køligere vinde, så er det med at finde det varmere tøj frem til dine børn. Der skal nemlig ikke mange kølige dage til før en kedelig forkølelse kan ramme dit barn og børn har det med nemt at blive forkølede og syge, fordi de simpelthen ikke er lige så gode som voksne til at vurdere om det fryser.

For at undgå snotnæser kan du næsten ikke for tideligt finde vanter og huer frem, når årstiden skrifter fra sommer til efterår og beholde det varme udetøj fremme langt ind i foråret. En passende børnehue er et godt værn mod kulden og her er det vigtigt, at du finder en hue, der passer i størrelsen og er behagelig at have på

Når toppen er varm, så er resten af kroppen det også og med en god isolerende hue, slipper du for mange sygedage. En behagelig børnehue er en børnehue, som barnet har lyst til at have på hele tiden. Det skal være en hue, der ikke kradser eller har irriterende syninger og detaljer. En god børnehue er faktisk en hue, som barnet slet ikke opdager, det har på, og en god børnehue gør bare det den skal: Holder gulklumpen varm om ørene.

Børnehuer bør også være i et materiale, som kan vaskes, for sådan en hue kan nemt blive meget snavset, så der skal pjaskes i vandpytter og mudderpøle. Børn kommer desuden også nemt til at bytte hue og så er der risiko for, at dit barn får lopper. Find derfor gerne en børnehue, der udover at være varm også kan vaskes.

Når du leder efter en børnehue er det i øvrigt en god idé at lade dit barn prøve huen, så du er sikker på at huen passer.

 Find en børnehue, der passer dit barn

Kig efter andre gode tilbud på varmt overtøj til børn her:

Huer holder børnene på legepladsen varme

Flyverdragter er et sikkert match for alle børn

One thought on “Hold guldklumpen varm med en passende børnehue

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.