Strømper og fodtøj til sommeren

strømper  (foto: eventyrsport.dk)
strømper (foto: eventyrsport.dk)

Sommeren melder sig, og vi danskere vil rigtig gerne smide al vores forårstøj, for at nyde solen mod vores hud. Dette gælder også for vores fødder, for det kan godt være at vi for ildelugtende fødder ved at have strømper på i indelukkede sko, men det er ofte nødvendigt at have strømper på, for elles kan vores sko nage og vi får sår på vores fødder. Men strømper er ofte trælse at have på, for efter en dags gåtur ude i det gode vejr, hvor vores fødder ikke har fået meget luft, så lugter både fødder og sko og det er en lugt de fleste ikke kan klare i længere tid. Derfor er det vigtigt at tænke på, hvilke strømper du skal have på, når du går i sko om sommeren og det er vigtigt at have strømper på, som kan give dine fødder den bedste mulighed for luft, selvom de er i nogle sko.

Selvfølgelig er det ikke kun strømper som er vigtige. Det er også vigtigt at kigge på ens sko. Ønsker man ikke at gå i sandaler eller klipklappere, så kan man kigge på sommersko, hvor der kan komme en masse luft ned til fødderne. Dette betyder at både sko og strømper tillader at fødderne kan ilte og trække vejret, så de ikke bliver varme og ildelugtende. Dermed undgår du også at få fodsvamp eller andre lignende symptomer på dårlig fodbehandling, for uanset hvad, så skal dine fødder have det godt i sommermånederne, og du kan lige så godt have det helt rigtige fodtøj til hver begivenhed.

Det vigtigste du skal tænke på, er at dine fødder skal have plads til at trække vejret og det rigtige fodtøj og strømper gør den store forskel.

Klik her, hvis du ønsker se mere om strømper.

One thought on “Strømper og fodtøj til sommeren

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.